Tamperelainen kyydinvälitysyhtiö Tatsilla on kasvanut kovaa vauhtia korona-ajasta huolimatta – nyt yhtiö lanseeraa premium-palvelun!

Vuoden 2020 alussa perustettu Tatsilla on kasvanut korona-ajasta huolimatta vauhdikkaasti. Yritys aloitti 25 auton välittäjänä, mutta nyt heillä on jo 100 autoa välityksessään. Joulukuun alusta lähtien yritys tuo Tampereelle Tatsilla Premium -palvelun, joka kokoaa Tampereen kaikki laadukkaammat autot ammattitaitoisine kuljettajineen yhteen paikkaan.

Tatsilla perustettiin juuri korona-ajan kynnyksellä maaliskuussa 2020. Ensimmäiset ajot ajettiin, kun Suomi oli suljettu. Taksialalle haastavasta 1,5 vuodesta huolimatta Tatsilla on onnistunut kasvamaan Tampereen toiseksi suurimmaksi taksinvälitysyhtiöksi. Tavoitteena yrityksellä on jatkaa kasvuaan ja tuplata automäärä ensi vuoden aikana.

Tatsillan perustajilla Janne Välimaalla, Aki Sippolalla, Arto Penttilällä ja Teemu Kanervalla on taksialalta monen vuoden kokemus. Heillä oli Tatsillan perustamisesta lähtien ajatuksena, että he haluavat mukautua markkinan vapautumiseen ja luoda joustavan taksinvälitysyhtiön.

”Yksi iso syy kasvuumme on se, että taksinkuljettajat ja taksiyrittäjät ovat kokeneet Tatsillan hyväksi yhteistyökumppaniksi ja suositelleet yhtiötä myös tutuilleen. Sillä on tällä alalla suuri merkitys! Haluamme olla avoin yhtiö, jonka kanssa voi tehdä aidosti yhteistyötä.” kertoo Tatsillan koulutuksista vastaava Teemu Kanerva.

Toinen tärkeä onnistuminen Kanervan mielestä on ollut luotettavien yhteistyökumppaneiden valinta: ”02 Taksi on ollut yhteistyökumppanimme alusta lähtien ja olemme saaneet sitä kautta paljon tilauksia. Taksiala alkaa pikkuhiljaa nähdä sen, miten suuri potentiaali tällaisissa valtakunnallisissa palveluissa on.”

Joulukuun alusta lähtien Tatsilla tuo yhteistyössä 02 Taksin kanssa premium-palvelun Tampereelle: ”Olemme huomanneet, että premium-palvelulle on alkanut olla yhä enemmän kysyntää. Tästä syntyi idea, että perustamme Tatsillalle palvelun, joka kokoaa kaikki Tampereen premium-autot yhteen paikkaan.” 

Tatsillan premium-palvelu kiinnostaa erityisesti yritysasiakkaita ja Tatsilla on määritellyt palvelun yritysasiakkaiden toiveiden perusteella. 02 Taksi -sovelluksessa asiakas voi tehdä yrityskäyttöä varten oman profiilin sekä lähettää kuitit automaattisesti kirjanpitoon tai matkalaskujärjestelmään.

 ”Yritysasiakkaille on tärkeintä, että palvelu on luotettava. Se tarkoittaa moitteettomasti toimivaa tilauskanavaa, kuljettajaa, jonka paikallistuntemus ja kielitaito ovat kohdallaan sekä premium-tasoista autoa. Premium-palvelumme kuljettajat tekevät paikallistuntemukseen liittyvän kokeen ja varmistamme, että he osaavat tuottaa palvelua sekä suomeksi että englanniksi. Premium-palvelun kyydit voi tilata 02 Taksi -sovelluksella tai 02 Taksin puhelinpalvelusta numerosta 020230”, summaa Kanerva.

Tatsilla on Tampereen kaupungin ilmastokumppani, ja on tätä myötä sitoutunut päästöjen kompensointiin ja nollapäästöisten autojen hankintaan: ”Tuomme sähköautot osaksi premium-palveluamme. Tavoitteenamme on kasvattaa nollapäästöisten autojen määrää ensi vuonna.”