Johanna Puhakka katsoo tulevaisuuteen positiivisesti

Johanna, joka on tuttu ”Salatut elämät” ja ”Rantabaari” -tv-ohjelmista, on herättänyt huomiota yhdistymisestään toiseen ”Rantabaari”-näyttelijään, Samuel Glassariin. Vaikka he eivät ole suoraan vahvistaneet olevansa parisuhteessa, heidän Instagram-tilillään julkaistut kuvat ja viestit antavat viitteitä asiasta.

Johanna Puhakka vahvisti MTV:lle kesäkuun lopussa seurustelevansa.

– Se ei ole mikään salaisuus, että olemme yhdessä, mutta ei siitä sen enempää, Puhakka kertoi MTV:lle.

Johanna Puhakka on suomalainen näyttelijä. Johanna Puhakka on tehnyt uraa sekä elokuvissa että televisiossa Suomessa. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa ”Risto Räppääjä ja pullistelija” (2018) ja ”Solsidan” (2017), sekä televisiosarjassa ”Syke”.

TV-sarja Syke

”Syke” on suomalainen sairaaladraamasarja, joka alkoi ensiesityksensä vuonna 2014. Sarja kuvaa Töölön sairaalan arkea ja seuraa sairaalan lääkäreitä, hoitajia ja muita henkilökunnan jäseniä heidän työssään ja henkilökohtaisessa elämässään.

”Syke” on saanut suuren suosion Suomessa ja sitä on esitetty useilla eri kausilla. Sarjaa on kiitetty sen realistisesta kuvauksesta sairaalan toiminnasta ja monipuolisista hahmoista. Se käsittelee monia ajankohtaisia ja koskettavia aiheita terveydenhuollossa ja yhteiskunnassa yleisesti.

Sarjan pääosissa ovat muun muassa näyttelijät Emmi Parviainen, Lauri Tilkanen, Tiina Lymi, Eero Aho, Samuli Vauramo ja Pihla Viitala.

Salatut Elämät

”Salatut elämät” on suomalainen televisiosarja, joka alkoi ensiesityksensä vuonna 1999. Se on pitkäikäinen saippuasarja, joka kuvaa Helsingin fiktiivistä kaupunginosaa, Pihlajakatua, ja sen asukkaiden elämää.

Sarja seuraa monien eri hahmojen elämänkulkua ja keskittyy heidän välisiin ihmissuhteisiinsa, draamaan, romantiikkaan ja arjen haasteisiin. ”Salatut elämät” käsittelee monia erilaisia teemoja, kuten rakkaus, petokset, ystävyys, perhesuhteet ja rikollisuus.

Sarja on ollut erittäin suosittu Suomessa ja sitä on esitetty päivittäin. Se on myös saanut kansainvälistä huomiota ja sitä on näytetty useissa maissa. ”Salatut elämät” on tuonut esiin monia suomalaisia näyttelijöitä ja noussut heille läpimurtoalustaksi.

Johanna Puhakka

Salatut Elämät (Fremantle Oy) 2015-2019
Rantabaari (Fremantle Oy) 2019->
Luokkakokous 3 (Solarfilms Oy) 2020
Allas (Cineparadiso) 2020

Perustiedot

Ammatti
Kameraikä30
Pituus170cm

Kielitaito

SuomiÄidinkieli
EnglantiSujuva
ItaliaHyvä
RuotsiHyvä
VenäjäAlkeet
ViittomakieliAlkeet