Tampereen remonttibuumi ei laannu – Keittiömaailman uusi elämyksellinen myymälä avataan kauppakeskus Kaleen

Keittiömaailma avaa kokemuksellisuuteen ja digitalisuuteen perustuvan uuden ajan myymälän Tampereen Kalevassa sijaitsevaan kauppakeskus Kaleen. Moderni myymälä viettää avajaisviikonloppuaan 3.–5.9.

Kauppakeskus Kaleen avattu uusi moderni Keittiömaailman myymälä panostaa vahvasti kokemuksellisuuteen, digitaalisuuteen sekä tyylikkääseen ulkonäköön. Tampereella keittiöiden kysyntä on kasvanut viime vuosina ihmisten viettäessä enemmän aikaa kotonaan. Uusi myymälä vastaa kasvaneeseen kysyntään sekä tarjoaa apua ja inspiraatiota keittiöremontin suunnitteluun.

– Muun Suomen tavoin myös Tampereen on vallannut remonttibuumi ja kysyntää keittiöremonteille on paljon. Uskomme yhä vahvasti kivijalkamyymälän merkitykseen ja olemme myös rekrytoineet useita uusia keittiösuunnittelijoita Tampereelle, kertoo kauppias Tommi Huovilainen.

Uusi myymälä tarjoaa sekä helppokäyttöisiä välineitä itsenäiseen suunnitteluun että osaavien ammattilaisten avun keittiöpohdintojen tueksi. Inspiroituminen on tehty entistä helpommaksi ja teknologia on otettu keittiösuunnittelun avuksi. Myymälän Tech lab -osiossa asiakkaat pääsevät testaamaan erilaisia keittiömekanismeja ja uusimpia keksintöjä kätevästi yhdessä paikassa.

– Vaikka digitaaliset ratkaisut mahdollistavatkin keittiön suunnittelun etänä, haluamme tarjota asiakkaillemme myös paikan, jossa unelmoida. Useimmat asiakkaat haluavat tunnustella materiaaleja, kokeilla mekanismeja ja inspiroitua paikan päällä, sanoo Huovilainen.

Erikoisuutena Kalen myymälässä järjestetään suuren suosion saavuttaneita kuluttajille suunnattuja kokkausiltoja ja sisustustapahtumia. Keittiöinspiraatiota tarjoavissa tapahtumissa vierailevat sisustusalan ammattilaiset kertovat uusimmista sisustusalan trendeistä.

– Tällä hetkellä nosteessa ovat maanläheiset sävyt sekä puu eri muodoissa. Ne istuvat suomalaisiin keittiöihin hyvin. Tampereella luotetaan trendien mukaisesti luonnonläheisiin väreihin. Lisäksi trendinä näkyy vahvasti aamiaiskaapit sekä innovatiiviset saarekeratkaisut, joiden suosio ei näytä hiipumisen merkkejä, kertoo Huovilainen.

Kaikki Keittiömaailman keittiöt valmistetaan Novartin omalla tehtaalla Nastolassa, ja kalusterungot toimitetaan koteihin aina valmiiksi koottuna. Novart on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja, jonka Keittiömaailma-liikkeissä myydään kotimaisia A la Carte- ja Petra-keittiöitä.