Lumo One -pilvenpiirtäjän vuokraus alkaa 3.1.2022

Lumo One valmistuu kesällä 2022 Helsingin Kalasatamaan, ja sen vuokraus on alkanut 3.1.2022. Pilvenpiirtäjä hemmottelee laadukkaalla asumisella ja arkea elävöittävillä palveluilla meren äärellä sekä kattavien REDIn palvelujen ytimessä. Meri- ja kaupunkinäköalat ovat omaa luokkaansa – kirkkaalla säällä voi nähdä jopa 41 kilometrin päähän. Talossa on yhteensä 291 asuntoa ja 31 kerrosta.

Asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja, viihtyisiä ja laadukkaita kaupunkikoteja. Kodeissa on ranskalaisen parvekkeen lisäksi viherhuoneet. Sisustusvaihtoehtoja on kolme erilaista: raikas valkoinen, lämmin vaalean puun sävy ja tyylikäs musta. Kaikkia sisustusvaihtoehtoja yhdistää ensiluokkainen laatu ja ajattomuus.

Talon 29. kerroksessa sijaitsevat yhteistilat ovat vertaansa vailla. Lasitetut terassit, upeat saunatilat sekä huolella suunniteltu monikäyttöinen yhteistila etätyöpisteineen rikastavat arkea ja laajentavat elämistä omasta kodista myös asukkaiden yhteisiin tiloihin.

Talon asukkaille on tarjolla lisäksi kattava valikoima erilaisia asumisen palveluita arkea ja elämää helpottamaan. My Lumo -palvelusta löytyvät helposti lisäpalveluiden valikoima, joka kehittyy asiakkaiden toiveiden mukaan. Esimerkiksi Lumo One -talon lisäpalveluna ovat siivouspalvelu, yhteisiä tapahtumia, liikuntapalveluita sekä oma nimetty Lumo-isännöitsijä, joka huolehtii asukkaiden arjen sujuvuudesta.

Lumo One valmistuu kahdessa osassa. Muuttamaan pääsee kerroksiin 6. – 13. 1.7.2022 ja kerroksiin 14. – 31. 1.9.2022.

Lumo One -asunnot on nyt vuokrattavissa suoraan Lumo.fistä: https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Helsinki/Kalasatama/Tyopajankatu-17-A

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/