Tavoitteena saada ihmiset liikkumaan ja rakentaa terveempi yhteiskunta

Kerko Group on Monetra Oulu hankintapalveluiden sopimustoimittaja liikuntavälineiden puolella sekä voimistelussa ja palloilulajeissa.

Haluamme nähdä ihmisten inspiroituvan liikunnasta ja hyvinvoinnista, ja omalla toiminnallamme tukea liikunnan iloa ja osallistumista tarjoamalla laadukkaita, innostavia sekä kestäviä ja vastuullisia liikuntavälineitä ja -tuotteita. Isona toimijana pystymme tarjoamaan Monetra Oululle markkinoiden kattavimman urheiluvälinevalikoiman, kestävät ja laadukkaat tuotteet, laajan toimittajaverkoston, nopean toimituksen sekä saumattoman yhteistyömallin päivittäisessä tekemisessä, kertoo myyntipäällikkö Marika Ahlholm.

Yhteistyö kanssanne on ollut sujuvaa ja mutkatonta, ja vastaanotamme tilauksia niin puhelimitse, sähköpostilla kuin kasvotustenkin. Haluamme myös kehittää jo hyvin toimivaa yhteistyötä jatkossa entistä paremmaksi ja niinpä toivomme palautetta sekä teiltä että loppukäyttäjiltä tuotteiden laadusta ja palvelusta – olkaa yhteydessä ja haastakaa meidät myös erikoisissa hankinnoissa, jatkaa Ahlholm.

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteitamme mm. Tampereen tuotantolaitoksella, jotta pystymme tarjoamaan teille parasta laatua sekä vastuullisia ja taloudellisesti järkeviä välineitä. Kehitämme prosessejamme ja uudistamme tuotteitamme ympäristöystävällisemmiksi, sillä tavoitteenamme ei ole ainoastaan minimoida negatiivista ekologista jalanjälkeä vaan myös rakentaa mahdollisimman positiivinen jalanjälki; mm. vanhoja välineitä ei kannata nakata pois, sillä meiltä saa myös laajasti varaosia ja huoltoa mm. vanhojen pehmusteiden ja mattojen korjaamiseksi täysin käyttökelpoisiksi, jatkaa Marika.

Olkaa yhteydessä – olemme valmiina kehittämään tuotepalettia jatkuvasti muuttuvien tarpeidenne mukaan ja tarvitsemme siihen käyttäjien apua. Me unisporttilaiset olemme täällä sähköpostin ja puhelimen päässä Teitä varten.

Kerko Group on osa suomalaisomisteista Unisport-konsernia, joka on liikuntapaikkarakentamisen ja -varusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa.

ARTIKKELI ON JULKAISTU MONETRAN UUTISKIRJEESSÄ HELMIKUUSSA 2020.

Unisport on tänä päivänä urheilutilojen ja -pinnoitteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Unisportin yhteenlaskettu liikevaihto on 146 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on 400 työntekijää kuudessa eri maassa. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Unisportin yhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, UK:ssa ja Hollannissa täydentävät toisiaan tuotetarjonnan osalta ja maantieteellisesti.